Ενημέρωση από ΠΛΗΝΕΤ Φλώρινας : 2011-01-14

Tο Κέντρο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας σε συνεργασία με την Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας ενημερώνει για τις δράσεις που έχει διοργανώσει:

1. Θεατρικό Δρώμενο για το Ασφαλές Διαδίκτυο – 5ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

2. 1ος Μαθητικός Διαγωνισμός για Ασφαλές Internet (Μαθητές Λυκείων) – Εκδήλωση Απονομής Βραβείων – Τρίτη 20 Απριλίου  2010 και 1ος Μαθητικός Διαγωνισμός στο Ν. Φλώρινας για Θέματα Ασφάλειας στο Internet -Προκήρυξη

3. Για το 2011 έχει προκηρυχθεί ο 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός για Ασφαλές Internet, για Μαθητές Γυμνασίου, με θέμα : «Ποιους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθώ για να Έχω Ασφαλή Πλοήγηση στο Internet;»

Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος εθελοντικά μαθητές από τα Γυμνάσια των Δήμων  Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών  οι οποίοι θα πρέπει να γράψουν μια έκθεση (εργασία) για το παραπάνω θέμα, μεγέθους όχι μεγαλύτερου από μία σελίδα Α4, και να την παραδώσουν στον Διευθυντή του σχολείου τους έως και την Παρασκευή 28η Ιανουαρίου 2011, που λήγει η προθεσμία συμμετοχής στον Διαγωνισμό, ο οποίος θα πρέπει με τη σειρά του να παραδώσει τις εκθέσεις στο Κέντρο ΠΛΗ.Ν.ΕΤ.  Φλώρινας. Παρακαλούνται οι μαθητές όπως αναγράφουν και τη σχετική βιβλιογραφία (βιβλία, internet, εφημερίδες κ.ά.).

Διαβάστε το έγγραφο 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός στην Π.Ε. Φλώρινας για Θέματα Ασφάλειας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων