Η Φρέσκια Μπύρα Χίου παράγεται και εμφιαλώνεται στον Κάμπο από τη Ζυθοποιία Χίου. 
Παρασκευάζεται στον Κάμπο από εκλεκτές ποικιλίες βύνης και ολόκληρο λυκίσκο.
Ζυμώνεται και ωριμάζει σε περιορισμένης ποσότητας παρτίδες, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων.
Εμφιαλώνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας. Κάθε παρτίδα είναι μοναδική

Σ αυτή τη μικρή ζυθοποιία βρεθήκαμε με την Α και Β τάξη του Γυμνασίου σ ένα βιωματικό εργαστήρι που μας έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με την παρασκευή της μπύρας και τη λειτουργία μιας γραμμής παραγωγής. Οι άνθρωποι της ChiosBeer μας υποδέχτηκαν πολύ φιλόξενα, αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να μας ξεναγήσουν στον χώρο τους. Η εμπειρία ήταν μοναδική και ευχόμαστε στα παιδιά του εργοστασίου να τους δούμε ψηλότερα!