ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΗΣΟΥ
25 Μαρ 2016

Α΄Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας (6 και 7 Απρίλη 2016)-Εθελοντισμός

Συντάκτης: Αρετή Κάρκου | Κάτω από: Αθλητισμός, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Ενημέρωση

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τη συνδρομή  των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή της Μαθητιάδας Πρώτης Σερρών, διοργανώνει στο πλαίσιο του προγράμματος “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ”, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού την Τετάρτη 06 και Πέμπτη 07 Απριλίου 2016 στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Κοζάνης, με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων Δυτικής Μακεδονίας.

Για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και διεξαγωγή της Μαθητιάδας οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και σε μαθητές/τριες Λυκείων των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και σε φοιτητές/τριες των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της περιφέρειάς μας για να συμμετάσχουν ως εθελοντές/τριες για την κάλυψη οργανωτικών και λειτουργικών αναγκών της Μαθητιάδας. Στους/τις εθελοντές/τριες κατά τη μέρα απασχόλησής τους θα τους χορηγηθεί μπλουζάκι εθελοντή, τιμητική διάκριση και ελαφρύ γεύμα.

Τη σχετική αίτηση – δήλωση οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη στο fax της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: 2461049962, μέχρι την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 12.00.   

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Μαθητιάδας: http://dmaked.pde.sch.gr/mathitiada

Τα σχόλια είναι κλειστά.