ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι,

Το Your Success Εκπαιδευτικό Κέντρο με χαρά προκηρύσσει  με το πρόγραμμα  «Αιέν Αριστεύειν» υποτροφίες, στους αριστούχους μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου όλων των Γυμνασίων της περιφέρειας που θα πλαισιώσουν τη σημαία στην Εθνική Επέτειο της 28η Οκτωβρίου. Οι υποτροφίες αφορούν τη δωρεάν παροχή ενός προγράμματος πλήρους εκπαίδευσης Ms Power Point 2019, με  την προπονήτρια της Εθνικής ομάδας προετοιμασίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft, όπου έχει αναδείξει 31 Πανελλήνιους και 5 Παγκόσμιους  Πρωταθλητές, (με τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στα επισυναπτόμενα).

Σκοπός του «Αιέν Αριστεύειν», είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά χωρίς γεωγραφικό περιορισμό, ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά των μεγάλων αστικών κέντρων! Να εμφυσήσουμε την αγάπη για την τεχνολογία και τη διανοητική ευελιξία.

Επιθυμούμε,  να μας παρασχεθούν τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε μαθητή ώστε να ενημερωθούν έγκυρα και έγκαιρα από εμάς για τις λεπτομέρειες (με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων).

Θεωρήστε μας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Εύη Καργάκου

Υπεύθυνη Κέντρου

Διοσκούρων 35, 23100 Σπάρτη

Τηλ.: +30 27310-81111

Κινητό: +30 6974031880

Fax +30 2731081111

E-mail: info@yoursuccess.gr

E-mail: meletame@gmail.com

Web site: www.yoursuccess.gr

This email may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient

(or have received this email in error) please notify sender immediately and destroy this email.

Any unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in the email is strictly forbidden.

Please consider our environment before printing this email!

5ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στ’ Αγγλικά

Τη φετινή σχολική χρονιά 2021-2022, το Αγγλικό Τμήμα του Κολλεγίου Delasal στη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε τον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στ’ Αγγλικά στις κατηγορίες ποίηση (poem) και σύντομη ιστορία (short story). Έλαβαν μέρος 67 σχολεία, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, που τίμησαν τον αγγλόφωνο διαγωνισμό του Κολεγίου <<ΔΕΛΑΣΑΛ>> με 189 συμμετοχές.

Συμμετείχαμε ως Γυμνάσιο Καρδαμύλης με υπεύθυνη την καθηγήτρια της Αγγλικής στο σχολείο Παναγιώτα Παπακώστα. Επιλέγησαν δύο ποιήματα και δύο σύντομες ιστορίες στ’ Αγγλικά. Τα ποιήματα συντέθηκαν από την μαθήτρια της Γ’ Τάξης Ερσιάνα Ντέντε, ενώ οι ιστορίες που επιλέγηκαν γράφηκαν από τις μαθήτριες Βασιλική Τσουλέα της Α’ τάξης και Άλμουθ Πρίστλ της Γ’ τάξης.    Το θέμα του διαγωνισμού ήταν “To Click or not to Click”.

Περιγραφή: Γράψε ένα ποίημα ή μια ιστορία πάνω στο θέμα: “To Click, or not to Click.” Κριτές: 2 φυσικοί ομιλητές της αγγλικής γλώσσας, εκπαιδευτές και/ή συγγραφείς Βαθμολόγηση: κλίμακα του 20 Λεπτομέρειες Βαθμολόγησης: Επίτευξη Θέματος = 1-5 βαθμοί περιεχόμενο / μορφή Οργάνωση = 1-5 συνοχή / συνεκτικότητα Γραμματική = 1-5 εύρος / ακρίβεια Λεξιλόγιο = 1-5 εύρος / ακρίβεια / δημιουργικότητα / αυθεντικότητα

Η μαθήτρια Ερσιάνα Ντέντε διακρίθηκε με το τρίτο βραβείο στην κατηγορία της ποίησης με το ακόλουθο ποίημα.

Click.
A snapshot to remember me when I leave.
Click. Click.
Two to remember us
as we used to be.
Click. Click. Click.
Three for what we said,
in whispered conversations.
Click. Click. Click. Click.
Four for the squeal of the door
as I walked back in.
Click. Click. Click.
Three times for the phone receiver
dropped as you saw my face.
Click. Click.
Two for the loaded gun
I held firm in place.
Click.
One for the trigger
I pulled.
Silence.
All that is left
After I’m gone.

Η τελετή απονομής των βραβείων για τους νικητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου 2022

 

English Language Department

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 συμμετείχε το σχολείο μας, και συγκεκριμένα η τάξη Α2 Προχωρημένων στον Διεθνή Διαγωνισμό Ορθογραφίας στ’ Αγγλικά (International Spelling Contest), εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με αριστούχο συμμετέχοντα τον μαθητή Ορέστη Μπάλα στο επίπεδο Β2.

Ο Διαγωνισμός αυτός παράλληλα στηρίζει τα Ελληνικά Χωριά SOS.

Όλες οι τάξεις του Γυμνασίου Καρδαμύλης συμμετέχουν στον 5ο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με ιστορίες και ποιήματα στ΄Αγγλικά.

Όριο λέξεων: 1000-1500 λέξεις (ιστορία)/χωρίς όριο (ποίημα)

Προθεσμία: 15 Νοεμβρίου 2021 – 30 Ιανουαρίου 2022

Η καθηγήτρια
Παναγιώτα Παπακώστα

orestis bala

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση