6οι ΑΓΩΝΕΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ

Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η Ενδοσχολική φάση των 6ων Αγώνων Γλώσσας και Ορθογραφίας – Χρίστος Τσολάκης Γυμνασίων Πιερίας.

agones-glossas-orthografias-xristos-tsolakis-01

Στην πρώτη φάση του ομαδικού διαγωνισμού οι μαθητές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και στη συνέχεια διαγωνίστηκαν σε κοινά με όλα τα σχολεία θέματα με στόχο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη Νεοελληνική Γλώσσα μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική συνεργασία. Η νικήτρια ομάδα που αποτελούνταν από τους μαθητές/τριες Κακάνα Αστέριο, Μητρόπουλο Αθανάσιο, Παντελίδου Ελένη, Πασχαλίδη Ιορδάνη, Στεφανίδου Γεωργία βραβεύτηκαν  σε εκδήλωση στον χώρο του σχολείου με έπαινο και ένα λογοτεχνικό βιβλίο.

Στη δεύτερη φάση του ατομικού διαγωνισμού ο κάθε μαθητής διαγωνίστηκε μόνος του. Απ’ αυτή τη φάση προέκυψε και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας στον 6ο Διασχολικό Αγώνα Γλώσσας και Ορθογραφίας – Χρίστος Τσολάκης Γυμνασίων Πιερίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 στο Γυμνάσιο Κορινού. Η ομάδα αποτελείται από τις μαθήτριες: Γεωργή Ελένη, Ζούντσα Βασιλική, Κοκάλα Μαρία, Παντελίδου Ελένη και Τσότσκα Φωτεινή.

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος καθηγητών και  οι μαθητές/τριες του σχολείου  ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση