Λ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων, διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Ψυχοπαιδαγωγικές επιπτώσεις της πανδημίας και αντιμετώπισή τους», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15‐12‐2020 και ώρα 17:30.

Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα θα παρουσιάσουν εισηγήσεις:

1. Ο κ. Νταφούλης Βάιος, Παιδοψυχίατρος, Διευθυντής της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση- Χρήση των Διαδικτυακών Μέσων και Κοινωνικοποίηση. Διαπροσωπικές Σχέσεις παιδιών και Εφήβων σε συνθήκες
πανδημίας. Σκέψεις και προβληματισμοί».

2. Η κα Αθανασοπούλου Λίλιαν, Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Υπεύθυνη Ψυχικής Υγείας Παιδιών-Εφήβων Γ.Ν. Γ. Παπανικολάου με θέμα: «Η ψυχική Υγεία των παιδιών και των Εφήβων κατά τη διάρκεια της πανδημίας Coronavirus. Διαπιστώσεις-προβληματισμοί από την τρέχουσα κλινική εμπειρία».

3. Ο κ. Κόπτσης Αλέξανδρος, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα: «Η τηλεκπαίδευση ως νέα εκπαιδευτική πραγματικότητα: Ο Ρόλος των εκπαιδευτικών και των γονέων».

Μετά τις εισηγήσεις θα απαντηθούν ερωτήματα που θα τεθούν από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση: www.submit.kmaked.eu έως τη Δευτέρα 14‐12‐20, ώρα 12:00 μ.μ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Η συμμετοχή είναι προαιρετική και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης
Κεντρικής Μακεδονίας
Αλέξανδρος Κόπτσης

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση