Γυμνάσιο Αγριάς

Εκδήλωση – Παρουσίαση δράσεων Περιβαλλοντικής ομάδας 2014

Συγγραφέας: Γυμνάσιο Αγριάς Ν.Μαγνησίας στις 7 Ιουνίου 2014

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20-5-2014 στο χώρο του Γυμνασίου η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης των φετινών δράσεων της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας. Το φετινό θέμα ήταν : «Βότανα στο Πήλιο, τα γνωρίζουμε;». Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της ομάδας, βίντεο με τις δράσεις των μαθητών, καθώς και ένα διαδραστικό λεξικό που δημιουργήθηκε με τα βότανα και τις χρήσεις τους. Η εκδήλωση έκλεισε με ένα θεατρικό δρώμενο, γραμμένο, σκηνοθετημένο και ερμηνευμένο από τους ίδιους τους μαθητές. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις και τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκδήλωση.

  1. Εργασία περιβαλλοντικής 2014
  2. Βότανα του Πηλίου
  3. Βότανα – Εικόνες
  4. Βότανα και λογοτεχνία
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση