Γυμνάσιο Αγριάς

Επίσκεψη στο ΚΠΕ Μακρινίτσας

Συγγραφέας: Γυμνάσιο Αγριάς Ν.Μαγνησίας στις 13 Δεκεμβρίου 2012

Η πρώτη επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας του Γυμνασίου μας που ασχολείται με τη Γεωργία και τις βιολογικές καλλιέργειες πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 στο ΚΠΕ Μακρινίτσας. Εκεί παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα του ΚΠΕ με θέμα:

Βότανα: υγεία, ευεξία, ομορφιά

Το Πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να δείξει στους μαθητές την αξία των βοτάνων της Μακρινίτσας και άλλων περιοχών της Ελλάδας, την εύκολη χρήση τους και τα πλεονεκτήματα που έχουν απέναντι στα συμβατικά φάρμακα. Το Πήλιο, με τη μεγάλη ποικιλία στα βότανα, προσφέρεται ως κατάλληλο πεδίο για τους μαθητές, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με αυτά, τα παρατηρούν, τα μετρούν, τα μυρίζουν, τα καταγράφουν και πολλά από αυτά τα δοκιμάζουν.

Από το σχολείο μας συμμετείχαν 30 μαθητές της Γ’ τάξης που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα παρακολουθώντας στις εισηγήσεις και συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις που τους παρότρυναν οι υπεύθυνοι του ΚΠΕ

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση