Από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Στην παραπάνω εφαρμογή βρίσκονται και όλες οι απαραίτητες οδηγίες.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω κωδικών TAXISNET κηδεμόνα και για την ηλεκτρονική αίτηση είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου του μαθητή (φαίνεται στον έλεγχο προόδου ή τον μαθαίνετε τηλεφωνικά από το σχολείο).

Οι γονείς και κηδεμόνες του ΕΠΑ. Λ. Ροδόπολης μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο (2327022020) για οποιαδήποτε βοήθεια (πχ. αν δεν γνωρίζουν τον αριθμό μητρώου μαθητή ή εμφανίζεται κάποιο μήνυμα λάθους). Αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης, μπορούν, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, να προσέρχονται στο σχολείο για να υποβάλλουν εκεί την αίτηση ηλεκτρονικά (απαραίτητοι οι κωδικοί taxisnet).