dimnen's blog

Ο Ιστότοπος του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων Χίου

Βee-bot “μελισσομαχίες” στη Γλώσσα

Οκτ 202414

Η Α’ τάξη ολοκλήρωσε την πρώτη ενότητα της Γλώσσας με επιτυχία! Στα πλαίσια της επανάληψής μας είχαμε ένα φανταστικό βοηθό, το μελισσο- ρομποτάκι μας! Το bee bot είναι ένα μικρό , προγραμματιζόμενο ρομποτάκι που χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση για να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν βασικές έννοιες προγραμματισμού, μαθηματικών και άλλων γνωστικών αντικειμένων με έναν ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο. Η μάθηση γίνεται παιχνίδι, ενώ καλλιεργείται η συνεργασία και η ομαδικότητα.

Η αποστολή των ομάδων μας ήταν να προγραμματίζουν κάθε φορά το μελισσάκι ώστε να κινηθεί πάνω στις σωστές συλλαβές της λέξης που έδινε κάθε φορά η δασκάλα.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και εννοείται πως θα γίνει αχώριστη παρέα μας από εδώ και στο εξής.

Θερμές ευχαριστίες στη δασκάλα της Α τάξης Αμπατζή Σταυρούλα , που έκανε  το μάθημα της Γλώσσας παιχνίδι και ενθουσίασε τα παιδιά. Συγχαρητήρια στη δασκάλα αλλά και στα παιδιά της Α τάξης!

1 8

2 4

3 4

4 3

5 3

6 3

από κάτω από: Α΄ ΤΑΞΗ, Τ.Π.Ε| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βee-bot “μελισσομαχίες” στη Γλώσσα    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΝΗΤΩΝ ΧΙΟΥ

Ο Χρόνος Δίνει Όλες τις Απαντήσεις Ευρυπίδης
European Radio Logo

Ιστοσελίδα Ε΄ τάξης

"Η κυρία Αστερία"

Ιστοσελίδα ΣΤ΄ τάξης

"Πάμε για μάθημα;;"

Ιστοσελίδα Β΄ τάξης

"Έλα στην τάξη μας"


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων