Άρθρα ανά μήνα: Νοέμβριος 2015
Ανακοίνωση συλλογής ειδών για τους Πρόσφυγες
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς, παρακαλούμε να συμμετέχετε στη συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι : ρούχα σε καλή κατάσταση (πλυμένα και σιδερωμένα),άμεσης κατανάλωσης τρόφιμα ( γάλα, ζάχαρη, παξιμάδια , μπισκότα, κλπ) πάνες για μωρά, είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, κλπ) φάρμακα παυσίπονα μη συνταγογραφούμενα (depon, ponstan, ασπιρίνες, σιρόπια και καραμέλες για βήχα, κλπ) κουβέρτες, παιχνίδια και ότι άλλο νομίζετε ότι μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια και θα είναι χρήσιμο στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.
Τα είδη θα συλλέγονται στο Σχολείο, την Πέμπτη 12/11 και Παρασκευή 13/11, τη Δευτέρα 16/11 και την Τρίτη 17/11 , το απόγευμα από τις 6.00-7.00 μ.μ.
Σημ. Κατ΄ εξαίρεση, οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου θα παραλαμβάνουν είδη από εκείνους που αδυνατούν να τα φέρουν το απόγευμα.
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Σ.Αρμένων
Δράσεις Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού
Οι δράσεις της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού αφιερωμένης στα ιδεώδη των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, ξεκίνησαν με την εβδομάδα Ιερής Εκεχειρίας, η οποία διήρκεσε 10 ημέρες. Κατά την Ιερή Εκεχειρία οι μαθητές/τριες της Ε΄και ΣΤ΄Τάξης, υπενθύμιζαν στα παιδιά του Σχολείου, κατά τις ώρες των διαλειμμάτων, για την ειρηνική επίλυση των διαφορών .
Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν οι δράσεις με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του Σχολείου και τη συνεργασία και συμμετοχή του Όμιλου Φιλάθλων Αρμένων.
Πρόγραμμα δράσεων
8.15-9.30 Προβολή βίντεο και συζήτηση στις τάξεις
10.00-11.00 – Λαμπαδηδρομία από τους/τις μαθητές/τριες της ΣΤ Τάξης στο χωριό και από τους/τις μαθητές/τριες της Ε΄Τάξης στο Γήπεδο Αρμένων.
-Ολυμπιακά Αθλήματα από τα παιδιά στο Γήπεδο Αρμένων
Οπλίτης δρόμος
Αρματοδρομία
Άλμα εις μήκος Ρίψεις
11.00-12.30 Ο Προπονητής Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ο.Φ.Α Παντελής Κατικάς, μίλησε στα παιδιά για τα θετικά του αθλητισμού, αλλά και τον τρόπο εκγύμνασης στο ποδόσφαιρο. Ακολούθησε επίδειξη από ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε πανό από τον ΟΦΑ και τα παιδιά του Σχολείου.
Ένα κλαδί αγριελιάς ως σύμβολο ειρήνης και φιλίας μοιράστηκε στα παιδιά του Σχολείου.