ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

     Τη Δευτέρα 10 Μαΐου ανοίγουν τα Σχολεία ,ύστερα από αναστολή λειτουργίας τους για δύο περίπου μήνες. Όλοι οι εκπαιδευτικοί ανυπομονούμε να σας δούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας στο φυσικό μας χώρο- στις αίθουσες του Σχολείου μας-.

Το κτήριο είναι ασφαλές, αφού οι  εργασίες για την αποκατάσταση των ρωγμών που προκάλεσε ο σεισμός γίνονται και σχεδόν θα ολοκληρωθούν σε λίγες μέρες…

Ένα επιπλέον μέτρο που θέσπισε η Πολιτεία ( εκτός από τη χρήση μάσκας, τα αντισηπτικά κ.λ.π) είναι τα ατομικά τεστ ( self tests).

Οι  μαθητές-τριες θα πρέπει να προμηθευτούν  δωρεάν τα ατομικά τεστ (self tests) από τα φαρμακεία με το ΑΜΚΑ τους. Το τεστ αυτό θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα πριν την άφιξη τους στο Σχολείο. Συγκεκριμένα θα γίνεται κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη βράδυ. Το αποτέλεσμα του τεστ θα δηλώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr  και θα εκτυπώνετε τη βεβαίωση ή την κάρτα μαθητή. Εάν δεν υπάρχει εκτυπωτής στο σπίτι, αρκεί μια έγγραφη βεβαίωση από τον γονέα. Με αρνητικό αποτέλεσμα θα έρχεστε στο Σχολείο και  θα δείχνετε τη βεβαίωση στον εκπαιδευτικό που θα είναι στην είσοδο. Εάν είναι θετικό το αποτέλεσμα δεν θα έρχεστε στο Σχολείο, αλλά θα επαναλαμβάνετε το τεστ σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαθητές ή μαθήτριες που αρνούνται να κάνουν το τεστ, δεν θα γίνονται δεκτοί στο σχολείο.

Με τη βοήθεια των γονέων σας και την πιστή εφαρμογή των μέτρων ευελπιστούμε ότι θα τελειώσει ομαλά η δύσκολη αυτή σχολική χρονιά με ασφάλεια και υγεία για όλους….

Ο Διευθυντής σας

Ρεπάνης Ευστράτιος

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.