Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την εταιρεία ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. για την ευγενική της προσφορά να μας διαθέσει τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του σχολείου μας. Η στήριξή σας συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση της αισθητικής και της εικόνας του σχολείου μας, δημιουργώντας ένα πιο όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Αργυροπουλίου “Αγία Παρασκευή”, ο οποίος ανέλαβε το κόστος της εργασίας των ελαιοχρωματιστών, κάνοντας δυνατή την ολοκλήρωση του έργου. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Μαρία Τσιγάρα, και τη γραμματέα του Συλλόγου, κ. Τάνια Κουτίνα, που φρόντισαν προσωπικά για την παράδοση των χρημάτων στον ελαιοχρωματιστή κ. Τάσιο Αθανάσιο.
Η συνεισφορά όλων σας είναι ανεκτίμητη και αποδεικνύει πως, όταν υπάρχει συνεργασία και ανιδιοτελής προσφορά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων