Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας συμμετείχε σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θήρας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Θερμά συγχαρητήρια στην αντιπροσωπευτική ομάδα των μαθητών και μαθητριών που έδωσε δυναμικά το παρόν για όλους τους μαθητές του σχολείου μας και στις εκπαιδευτικούς που συνόδεψαν τους μαθητές κατά τον εκκλησιασμό, την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση.
Ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες της μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας για την παρουσία τους σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις και όλοι μαζί καμαρώσαμε τα παιδιά του σχολείου μας να τιμούν την σημερινή εθνική επέτειο.
Ευχαριστούμε θερμά επίσης, τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Ηλιαχτίδα” Δήμου Θήρας και τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κουλελή για την χορηγία προς το σχολείο μας, όμορφων και ξεχωριστών φουλαριών & γραβατών που φορούσαν οι μαθητές/τριες κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις σήμερα και θα υπάρχουν στο αρχείο του σχολείου για μελλοντικές εορταστικές εκδηλώσεις.
Χρόνια πολλά!!!