Εικονική Θεολογία

Άρθρα για Απρίλιος, 2020

Άνοιγμα σε νέο παράθυρο  

Για όσους/όσες θέλουν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, μπορούν να παίξουν κάποιο παζλ! Πατήστε πάνω στην εικόνα και θα οδηγηθείτε στον ιστότοπο του παζλ.

Διαβάστε το φυλλάδιο και προσέξτε τις εικόνες. Λήψη αρχείου Τώρα μπορείτε να κάνετε την παρακάτω άσκηση:  Άνοιγμα σε νέο παράθυρο   Περισσότερες ασκήσεις εδώ.      

Διαβάστε προσεκτικά την παραβολή του καλού Πατέρα και μετά κάνετε τις ασκήσεις που ακολουθούν.  Read carefully  the Good Father’s parable and then do the following exercises. Λήψη αρχείου Πατήστε εδώ για τις… Ασκήσεις  

ΑΣΚΗΣΗ Τι είναι «θρησκευτική ελευθερία«;  Διάβασε στο βιβλίο σου, σελίδα 49, το άρθρο 18 της «Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» (πρώτο κείμενο) και συμπλήρωσε τα κενά στην παρακάτω άσκηση. Άνοιγμα σε νέο παράθυρο  

Μάθημα 3.2. Δικαιοσύνη (νέα ΠΣ) – 2019-2020   Πηγή εικόνας: https://www.christianforums.com/blogs/mans-religion-and-gods-religion.56017/ Η φωτοτυπία του μαθήματος Λήψη αρχείου   ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗ 1. Αφού διαβάσετε το κείμενο 2 του μαθήματος (στη σελίδα 57 του «Φακέλου μαθητή»/βιβλίου), με τίτλο «Ανθρώπινη δικαιοσύνη και κοινωνία», προσπαθήστε να βρείτε τις λέξεις που λείπουν στο παρακάτω κείμενο. (Αν κάνετε κλικ πάνω στο «i», θα… (συνέχεια…)