Εικονική Θεολογία

Ρόη Ακανθοπούλου

Αρχεία για Φεβρουάριος, 2012

Ενημέρωση του blog

Φεβ 201227

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μου, ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση της ενημέρωσης του blog μου. Τελικά, διαπιστώνω ότι είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξεις μόνη σου. Δεν «καταθέτω τα όπλα», όμως! Κάποια στιγμή ελπίζω ότι θα τα καταφέρω, όσο χρόνο κι αν μου πάρει.

Ρυθμίσεις σύνταξης ‹ Εικονική Θεολογία — WordPress

Φεβ 201227

Ρυθμίσεις σύνταξης ‹ Εικονική Θεολογία — WordPress.

Κατακόμβες

Φεβ 201227

Στο σημείο αυτό θα βρείτε ένα αρχείο PowerPoint για τις κατακόμβες με πλούσιο εποπτικό υλικό για το αντίστοιχο μάθημα της Γ΄ γυμνασίου (δ.ε. 8).

Καλώς ήρθατε!

Φεβ 201223

Γεια σας! Είμαι η Ρόη Ακανθοπούλου, θεολόγος στο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης, στους Ελαιώνες της Πυλαίας (για λίγο καιρό ακόμη). Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου ιστολόγιο και ελπίζω να περάσετε όμορφα.Ernesto Cortazar – Between_Thorns_And_Roses

Hello world!

Φεβ 201223

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το «Ιστολογείν»! Συμβουλευτείτε τα αρχεία βοήθειας για την διαχείριση του ιστολογίου σας.

Η ανάγκη να μοιραστώ τη δουλειά μου και ν’ ακούσω τη γνώμη σας με ώθησε να φτιάξω αυτό το ιστολόγιο. Κύριος στόχος μου είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ωφέλεια των μαθητριών και των μαθητών μας κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Είμαι θεολόγος εδώ και πολλά χρόνια στο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης. Προηγουμένως δίδαξα θρησκευτικά και στην Ελληνογαλλική Σχολή «ΚΑΛΑΜΑΡΙ» για επτά χρόνια. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η ανταλλαγή εκπαιδευτικού και διδακτικού υλικού: μας δίνει ιδέες και ποικιλία για τον καθημερινό μας αγώνα και αγωνία μέσα στην τάξη. 

Καλώς ήλθατε, λοιπόν, στην «Εικονική Θεολογία»! 

Καλή περιήγηση!Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων