Σεμινάριο με τίτλο «Στηρίζομαι στα Πόδια μου»

Με αφορμή την «Εβδομάδα κατά του καπνίσματος» το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Δήμων Ηλιούπολης & Δάφνης-Υμηττού διοργανώνουν τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Στηρίζομαι στα Πόδια μου» για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε σχολικές μονάδες των Δήμων Ηλιούπολης & Δάφνης-Υμηττού.

     Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με το ομώνυμο εκπαιδευτικό υλικό που απευθύνεται σε μαθητές/τριες , κυρίως, του Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου και εφαρμόζεται στην τάξη από τους εκπαιδευτικούς. Το εκπαιδευτικό υλικό επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και των κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών και επιδιώκει να τους καταστήσει ικανούς να παίρνουν υπεύθυνες αποφάσεις σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία τους και την ζωή τους.

     Το σεμινάριο θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και κατά την διεξαγωγή του οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συνεργαστούν μεταξύ τους σε ένα πλαίσιο αλληλοσεβασμού και ασφάλειας, να  δοκιμάσουν να εφαρμόσουν και να επεξεργαστούν θέματα του υλικού στηριζόμενοι στις προτεινόμενες βασικές αρχές και στη μεθοδολογία του υλικού. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πρόληψης, Κρήτης 2, Ηλιούπολη, ως εξής :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  13/12/13             16.30 -21.30

ΣΑΒΒΑΤΟ  14/12/13                 9.30 -14.30

ΚΥΡΙΑΚΗ    15/12/13                9.30 -14.30

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στο: agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr μέχρι την Πέμπτη 5-12-2013.

 

Δείτε την εγκλύκλιο >>> ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αίτηση  Συμμετοχής >>> ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

Ο Διευθυντής

της Διεύθυνσης Δ. Ε.  Α΄ Αθήνας

Νικόλαος Μαυροειδής

Φυσικός Ρ/Η

Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Εξαρτήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.