Ένα “Γλυκό Εργαστήρι”

Τη Τετάρτη 14/12/2022 πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας “Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής” σε συνεργασία με τον κ. Γιάννη Σταματόπουλο, ιδιοκτήτη του Εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής  “Αφοί Σταματόπουλοι”.

Υποδεχτήκαμε τον κ. Γιάννη με τη σύζυγο του τη κ. Στέλλα, φορέσαμε τους χριστουγεννιάτικους σκούφους μας, σηκώσαμε μανίκια κι  αρχίσαμε τη δουλειά!

Αποστολή Νο1: Διακόσμηση ενός σοκολατόσπιτου. Η κ. Στέλλα είχε κάνει την απαραίτητη προεργασία, έφερε τα καλούδια της κι εμείς βάλαμε τη φαντασία μας και πολλά ζαχαρωτά και το σοκολατένιο σπιτάκι μας ετοιμάστηκε!

COLLAGE ΣΠΙΤΑΚΙ

Αποστολή Νο2: Χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Ο κ. Γιάννης και η κ. Στέλλα μας έδειξαν τα μυστικά της ζαχαρόπαστας και στη συνέχεια μας βοήθησαν να φτιάξουμε τα δικά μας μπισκοτάκια, τα οποία πήραμε στο σπίτι.

COLLAGE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

COLLAGE ΜΠΙΣΟΤΑ

Τη τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων φτιάξαμε ζεστή σοκολάτα και την απολαύσαμε ρίχνοντας μέσα κομμάτια από το σοκολατόσπιτο μας. Ήταν πραγματικά απολαυστική!!

COLLAGE ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Ευχαριστούμε πολύ τις μαμάδες που συμμετείχαν στο εργαστήρι και το κ. Γιάννη και τη κ. Στέλλα που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας κι έκαναν τη μέρα μας δημιουργική και ζαχαρένια!

ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ