Μήνας: Μάιος 2020

Υπεύθυνη Δήλωση για απουσία μαθητή/τριας

Σε περίπτωση ύπαρξης εντός του σπιτιού προσώπου που νοσεί ή που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, το παιδί δύναται να απουσιάζει με μία υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρωθεί από τον γονέα/κηδεμόνα…. Διαβάστε περισσότερα »

Τρόπος επαναλειτουργίας του σχολείου μας – Οδηγίες για μαθητές και γονείς

Το σχολείο ανοίγει ξανά αύριο και η σχολική ζωή όλων θα είναι λίγο διαφορετική. Παρακαλούμε ενημερωθείτε, γονείς και μαθητές, για τον τρόπο λειτουργίας της σχολικής μονάδας ΕΔΩ (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ) και… Διαβάστε περισσότερα »

Ανοίγουν τα σχολεία – Πληροφορίες

Εν όψει του “διαφορετικού” ανοίγματος του σχολείου από Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, μετά την μακρά περίοδο που ήταν κλειστό, οι αίθουσες διαμορφώθηκαν βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας. Τα θρανία… Διαβάστε περισσότερα »

Επιστρέφουμε Σχολείο, Μένουμε Υγιείς!

Για τους γονείς Για τους μαθητές Τι πρέπει να γνωρίζω για να προστατεύσω τον εαυτό μου και το σχολείο μου Υγιεινή των χεριών  

Διαδικασία επαναλειτουργίας του σχολείου

Αγαπητοί γονείς, Τα Δημοτικά Σχολεία θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020. Η σχολική χρονιά θα παραταθεί για τους μαθητές μέχρι και τις 26 Ιουνίου (ημέρα Παρασκευή). Βάσει όσων ανακοινώθηκαν,… Διαβάστε περισσότερα »

Εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολικού έτους 2020-2021

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2020-2021 να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που βρίσκεται ΕΔΩ , να… Διαβάστε περισσότερα »

Εγγραφές μαθητών σχολικού έτους 2020-2021

Οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη του σχολείου μας για το σχ. έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 30 Μαΐου 2020. Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην… Διαβάστε περισσότερα »

Δήλωση δεύτερης ξένης γλώσσας για μαθητές που φοιτούν στην Δ’ τάξη

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που τα παιδιά τους φοιτούν στην Δ’ τάξη του σχολείου μας, να συμπληρώσουν τη φόρμα/υπεύθυνη δήλωση που υπάρχει σε αυτή την ανάρτηση και να επιλέξουν… Διαβάστε περισσότερα »

Ενημέρωση σχετικά με την εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία

Εισαγωγή μαθητών/-τριών στα Πειραματικά Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) Η επιλογή των μαθητών/-τριών στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια θα γίνει με κλήρωση. Για τα Πειραματικά Νηπιαγωγεία και… Διαβάστε περισσότερα »