Εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολικού έτους 2020-2021

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2020-2021 να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που βρίσκεται ΕΔΩ , να συγκεντρώσουν τα σχετικά δικαιολογητικά όπως περιγράφονται παρακάτω και να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση 60dimotikopatras@gmail.com το αργότερο μέχρι τις 29 Μαΐου 2020. Σε περίπτωση που υπάρχει δυσκολία οι γονείς μπορούν να προσκομίσουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στο σχολείο καθημερινά και από ώρα  9.00 π.μ. μέχρι 12.30 μ.μ. το αργότερο μέχρι τις 29 Μαΐου 2020.

Δικαιούνται να εγγραφούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Οι μαθητές/τριες των οποίων και οι δύο γονείς/κηδεμόνες:

  • εργάζονται: Πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του  φορέα  εργασίας  τους  ή  κάρτα  ανεργίας,
  • είναι αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι  επαγγελματίες, αγρότες: Πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατη βεβαίωση του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
  • ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
  • ανήκουν σε ευάλωτες Κοινωνικές  Ομάδες  (Ρομά, προσφυγόπουλα) χωρίς προϋποθέσεις.
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση