Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη, σχολικού έτους 2021-2022

Τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015.  Oι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών του φοιτούν για πρώτη… Διαβάστε περισσότερα »

Τηλεκπαίδευση Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Σήμερα το μεσημέρι μετά το κλείσιμο των σχολείων της Αττικής ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Παιδείας, ότι στις περιοχές στις οποίες θεσπίζεται το έκτακτο μέτρο της αναστολής της διά ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας… Διαβάστε περισσότερα »

Τηλεκπαίδευση Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί γονείς, Από σήμερα η τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιείται πρωί. Έχετε ήδη ενημερωθεί στα προσωπικά σας mails για το πρόγραμμα, τη διάρκεια και τα διαλείμματα. Οι αλλαγές αυτές έγιναν βάσει οδηγιών… Διαβάστε περισσότερα »

Τηλεκπαίδευση 8 Φεβρουαρίου 2021

Αγαπητοί γονείς, Η ενημέρωση που λάβαμε το απόγευμα της Κυριακής από τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης, δεν είναι η τελική. Αναμένονται διευκρινίσεις. Το σχολείο… Διαβάστε περισσότερα »

Επανέναρξη τηλεκπαίδευσης

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο δεν έχει ακόμα λάβει εγκύκλιο σχετικά με την αναστολή λειτουργείας της δια ζώσης εκπαίδευσης και την επανέναρξη της τηλεκπαίδευσης από Δευτέρα 8 φεβρουαρίου 2021. Όταν… Διαβάστε περισσότερα »

Κοπή πίτας 2021

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 θα γίνει «κοπή πίτας», η οποία όπως κάθε χρόνο, είναι προσφορά του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Η διαδικασία θα γίνει τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Κάθε… Διαβάστε περισσότερα »

Ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε

Ένας από τους γονείς μαθητή του σχολείου μας, ο κύριος Διονύσης Πλέσσας, είναι υποψήφιος για πρόσωπο της χρονιάς. Η δράση «Πρόσωπα της Χρονιάς», διοργανώνεται από το 2014 από την εφημερίδα… Διαβάστε περισσότερα »

Επαναλειτουργία σχολείων από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Με βάση την ΚΥΑ της 08-01-2021/ΦΕΚ 23Β που αποτελεί τροποποίηση του παλαιότερου ΦΕΚ 4810Β/31-10-2020 για τα μέτρα προστασίας στα σχολεία για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δίνεται η δυνατότητα προσέλευσης και… Διαβάστε περισσότερα »

«Πάει ο παλιός ο χρόνος» – Ευχαριστήρια και ευχές για τη νέα χρονιά

Τελευταία μέρα σήμερα μιας πολύ δύσκολης χρονιάς. Η χρονιά που άλλαξε τον τρόπο που ζούμε, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το σχολείο. Άλλαξε η καθημερινότητα μας. Άλλαξε ο τρόπος… Διαβάστε περισσότερα »