Ο αόρατος τοίχος της αυλής μας!

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για μη συγχρωτισμό των τμημάτων τόσο στο διάλειμμα όσο και κατά την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών ακολουθήσαμε τα προβλεπόμενα! Η αυλή χωρίστηκε στην μέση και βάφτηκαν κυβόλιθοι ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις όταν οι γονείς φέρνουν τα παιδιά αλλά και στην αποχώρηση.

Εκ περιτροπής τα τμήματα βγαίνουν την μια μέρα για παιχνίδι στην άμμο με κουβαδάκια, και το άλλο τμήμα με τα αυτοκίνητα,την μπάλα και την τσουλήθρα! Τα παιδιά δεν περνούν τον αόρατο τοίχο επιδεικνύοντας υποδειγματική συνέπεια. Αλλά και οι γονείς πραγματικά ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που τους δόθηκαν! Όλοι μπαίνουν με τις μάσκες στον χώρο του σχολείου και κρατούν τις αποστάσεις!

Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά τον Σύλλογο Γονέων που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε ότι ζητήσουμε και ότι χρειαστούμε!!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς την Πόπη Νταή και το σύζυγό της Καζαντζή Νίκο όπου διέθεσαν ένα απόγευμα και όλη η οικογένεια σύσσωμη ,μαζί και ο μικρός Πασχάλης έβαψαν την αυλή ακολουθώντας τις οδηγίες μας!!!!

Δωράκια καλωσορίσματος

Το φετινό καλωσόρισμα για τα νηπιάκια μας με πετσετούλες φαγητού με όμορφες χαρούμενες παραστάσεις και ένα γλυκό κέρασμα να είναι γλυκιά η χρονιά μας!

Οι απαραίτητες οδηγίες για την λειτουργία του σχολείου προς τους γονείς! Οδηγίες δόθηκαν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου το πρωί σε ομάδες των 9 ατόμων λόγω των μέτρων covid-19 στην Χαλκιδική! Τέσσερις φορές ειπώθηκαν τα ίδια και δόθηκαν διευκρινίσεις για την χρήση της μάσκας και πως θα λειτουργήσουμε σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας! Μια ιδιαίτερη χρονιά με δυσκολίες που όμως με σύνεση συνέπεια και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας θα πάνε όλα καλά!!! Προσδοκούμε την συνεργασία των γονιών διότι δίχως αυτή θα είναι ακόμη δυσκολότερο το έργο μας.

Καλή σχολική χρονιά και από εδώ λοιπόν!!! Η δημιουργική μας διάθεση ο σεβασμός στις ανάγκες των νηπίων και η αγάπη μας θα είναι σύμμαχοι και την χρονιά αυτή ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά το καλύτερο δυνατόν!

Ευχαριστούμε τον σύλλογο γονέων για την αγορά!