Το Σχολείο μας

Το 5ο Ν. Μουδανιών ιδρύθηκε το 2006 και από τότε στεγάζεται σε ένα κτίριο το οποίο η αρχική του χρήση ήταν αναψυκτήριο και βρίσκεται στο επονομαζόμενο πάρκο των κυνηγών. Έχει δύο πρωινά τμήματα και ένα Ολοήμερο

Εργάζονται τρείς εκπαιδευτικοί.

Ο κεντρικός εσωτερικός χώρος έχει και τζάκι…πάγκο και διαχωριστικό με γυψοσανίδα πράγμα που δεν επιτρέπει την δημιουργία και λειτουργία ευδιάκριτων γωνιών αλλά κυρίως την εποπτεία των παιδιών από όλα τα σημεία. Υπάρχουν παράθυρα γύρω γύρω και  διαχωριστικά παράθυρα από την άλλη τάξη .Στον ίδιο χώρο στεγάζεται το γραφείο της Προϊσταμένης με τα όποια προβλήματα γεννά αυτή η κατάσταση.

Στα θετικά του. είναι ψηλοτάβανο  πολύ φωτεινό, και ζεστό!

Η δεύτερη τάξη είναι η πρώην αποθήκη, πολύ μικρή που με κάποιες παρεμβάσεις , προέκταση σε διπλανό χώρο μπορεί να δεχθεί πολύ λίγα παιδιά λόγω των ελάχιστων τετραγωνικών.

Έχει μια ωραία αυλή με δέντρα και παρά τα όποια προβλήματα με την περίφραξη και τις οχλήσεις από τα παιδιά που παίζουν τα απογεύματα και ενίοτε προκαλούν ζημιές , είναι ένας χώρος που χαίρονται ιδιαίτερα τα παιδιά και όπου αναπτύσσονται ψυχοκινητικές Δραστηριότητες , ομαδικά παιχνίδια παραδοσιακά και σύγχρονα, και όπου γίνονται οι καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις λήξης.

Σε αυτό τον ιδιαίτερο χώρο με τις πολλές δυσκολίες  με πολλή προσπάθεια και μεράκι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τα παιδιά!

 

 

Αφήστε μια απάντηση