Ο αόρατος τοίχος της αυλής μας!

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για μη συγχρωτισμό των τμημάτων τόσο στο διάλειμμα όσο και κατά την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών ακολουθήσαμε τα προβλεπόμενα! Η αυλή χωρίστηκε στην μέση και βάφτηκαν κυβόλιθοι ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις όταν οι γονείς φέρνουν τα παιδιά αλλά και στην αποχώρηση.

Εκ περιτροπής τα τμήματα βγαίνουν την μια μέρα για παιχνίδι στην άμμο με κουβαδάκια, και το άλλο τμήμα με τα αυτοκίνητα,την μπάλα και την τσουλήθρα! Τα παιδιά δεν περνούν τον αόρατο τοίχο επιδεικνύοντας υποδειγματική συνέπεια. Αλλά και οι γονείς πραγματικά ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που τους δόθηκαν! Όλοι μπαίνουν με τις μάσκες στον χώρο του σχολείου και κρατούν τις αποστάσεις!

Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά τον Σύλλογο Γονέων που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε ότι ζητήσουμε και ότι χρειαστούμε!!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς την Πόπη Νταή και το σύζυγό της Καζαντζή Νίκο όπου διέθεσαν ένα απόγευμα και όλη η οικογένεια σύσσωμη ,μαζί και ο μικρός Πασχάλης έβαψαν την αυλή ακολουθώντας τις οδηγίες μας!!!!

2 thoughts on “Ο αόρατος τοίχος της αυλής μας!

  1. Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια, αλλα θα ηταν ακομη καλυτερα αν διαθεταμε χρονο για ζωγραφιες πανω στους κυβολιθους και παιχνιδια οπως κουτσο! Το επομενο βημα μας θα ειναι σχεδια για παιχνιδι για να χαιρονται ολα τα παιδια μαζι. Και ο αορατος τοιχος να «γκρεμιστει»

  2. Φυσικά θα ήταν πολύ ωραίο να φτιάξουμε παιχνίδια….είμαστε λίγο εγκλωβισμένοι περιμένοντας την μεταστέγαση…και δεν το δρομολογήσαμε! Όσο για τον αόρατο τοίχο όσο υπάρχουν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα δυστυχώς θα παίζουμε στην πλευρά μας ο καθείς!!!!!

Αφήστε μια απάντηση