Αρχική » 2024 » Ιανουάριος

Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2024

Σκυταλοδρομία Ανάγνωσης

«Εκείνο που κυρίως πίστευα τότε, είναι ότι μέσα στη ζωή, όπως βάζεις τα παπούτσια σου κάθε πρωί, έτσι πρέπει να πάρεις και ένα βιβλίο. Γιατί πάντα βλέπαμε τον παππού μας να κρατάει ένα βιβλίο στο χέρι. Ακόμα και όταν πήγαινε περίπατο στην παραλία, διάβαζε περπατώντας. Έτσι κι εγώ, μικρή έπαιρνα ένα βιβλίο και περπατούσα πάνω κάτω, έτσι νόμιζα ότι έπρεπε να κάνουμε».

ΑΛΚΗ ΖΕΗ

Στα πλαίσια του αφιερώματος που κάνουμε στην αγαπημένη συγγραφέα των παιδιών Άλκη Ζέη – με αφορμή το Λογοτεχνικό Έτος Άλκης Ζέη – ξεκινάει η Σκυταλοδρομία Ανάγνωσης, με συμμετοχή των μαθητών/τριών της Ε΄ και Στ΄ τάξης.

Κάθε παιδί που θέλει να συμμετέχει καλείται να διαβάσει ένα ή και περισσότερα βιβλία, που αντιστοιχούν στην τάξη του και στη συνέχεια να διαλέξει έναν τρόπο παρουσίασης του από ενδεικτικές δραστηριότητες που του έχουν δοθεί, ατομικά ή συνεργατικά, αλλά βέβαια μπορεί να εκφραστεί και με έναν τρόπο δικής του έμπνευσης.

Το αναγνωστικό ταξίδι ξεκινάει! Βιαστείτε, επιβιβαζόμαστε!

ΣΚΥΤ5ΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣκυταλοδρομία ανάγνωσης

Πιστοποιητικό Υιοθεσίας Ευχής 2023-24

Μαζί με τις ευχαριστίες από το Make-a-wish Ελλάδος για την στήριξη της προσπάθειάς του, λάβαμε το Πιστοποιητικό Υιοθεσίας Ευχής 2023-24.
Με το ποσό των 232€ που συγκεντρώθηκε, οι μαθητές μας υιοθέτησαν την ευχή της δωδεκάχρονης Ευηλίνας να πάει στην Disneyland, Paris!
Eυηλίνα, περαστικά! Έχεις την αγάπη και τις ευχές μας!

Να περάσεις υπέροχα στην Disneyland!

ΑΣΤΕΡΙ 1

Πλαίσιο Επικοινωνίας και συνεργασίας με Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών/τριών



Λήψη αρχείου

Η βιβλιοθήκη μας

βιβλιοθηκης μας 1

Θα μας βρείτε και στο Facebook

fb

Σκακιστική άσκηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση