Αρχική » Νέα - Ανακοινώσεις » Αγιασμός Σχολικού Έτους 2020 – 21

Αγιασμός Σχολικού Έτους 2020 – 21

Ο Αγιασμός του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα γίνει τη Δευτέρα 14/9/2020 και ώρα 11:30 στον αύλειο χώρο του σχολείου, με φυσική παρουσία μόνο των μαθητών/τριων της Α΄ τάξης, οι οποίοι θα συνοδεύονται από έναν γονέα τηρώντας τα μέσα προστασίας (μάσκααπόσταση). Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές/τριες, κατά την είσοδο στο σχολείο, θα μεταβούν στην αίθουσα διδασκαλίας τους, όπου θα τους υποδεχτούν οι δάσκαλοι/ες τους. Μετά τον Αγιασμό ο ιερέας θα περάσει από τις αίθουσες να ευλογήσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Οι γονείς των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης μετά τον Αγιασμό θα ενημερωθούν από τις δασκάλες του Α1 και Α2 για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών τους στο δημοτικό.

Οι μαθητές /τριες θα εισέλθουν στο σχολείο υποχρεωτικά με μάσκες.

Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 12:00.

Η είσοδος και αποχώρηση των μαθητών/τριων των τάξεων Α, Β & Γ θα γίνει από την πόρτα της οδού Μανδηλαρά, ενώ των τάξεων Δ, Ε & ΣΤ από την πόρτα της οδού Π. Νικολαΐδη.

Θα δοθεί ανακοίνωση στους μαθητές/τριες σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου για το επόμενο διάστημα, ενώ τα βιβλία θα δοθούν την Τρίτη 15/9.

Η νέα πραγματικότητα είναι διαφορετική και δύσκολη. Η συνεργασία μας είναι απαραίτητη, ώστε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Συνιστούμε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του σχολείου μας για την ενημέρωσή σας: blogs.sch.gr/5dimrenti

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΝΙΚΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ

Η βιβλιοθήκη μας

βιβλιοθηκης μας 1

Θα μας βρείτε και στο Facebook

fb

Σαν σήμερα

29/7/1014: Η μάχη στο Κλειδί: Ο Βασίλειος Β ο Βουλγαροκτόνος και ο στρατηγός του Νικηφόρος Ξιφίας, μόνο συντρίβουν τον τσάρο των Βουλγάρων Σαμουήλ.

Σκακιστική άσκηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση