Αρχική » Νέα - Ανακοινώσεις » Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε υπέροχα βιβλία δωρεάν με ένα κλικ

Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε υπέροχα βιβλία δωρεάν με ένα κλικ

Αυτές τις ημέρες παιδιά που όλοι μένουμε στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού ας προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας ευχάριστα και δημιουργικά. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία διαβάζοντας υπέροχα βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας νόμιμα και δωρεάν. Είναι συγκινητικό πως πολλοί εμπορικοί εκδοτικοί οίκοι θέλοντας να συμβάλλουν στην ευχάριστη και δημιουργική παραμονή μας στο σπίτι (Μένουμε Σπίτι) προσφέρουν ελεύθερα e-books & Audiobooks των εκδόσεών τους.

Επιλέξτε λοιπόν ένα βιβλίο από τις παρακάτω κατηγορίες και διαβάστε το ή ακούστε το, ταξιδεύοντας σε μαγικά μονοπάτια διασκέδασης και γνώσης!  Γιατί όπως είπε κάποτε και ο Γουώλτ Ντίσνεϋ: ” Υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί στα βιβλία απ’ ό,τι σ’ ολόκληρη τη λεία των πειρατών στη Νήσο των Θησαυρών.”

Δείτε ακόμα: 

 

 

Η βιβλιοθήκη μας

βιβλιοθηκης μας 1

Θα μας βρείτε και στο Facebook

fb

Σαν σήμερα

7/10/1825: Εκδίδεται το πρώτο φύλλο της Γενικής Εφημερίδος της Ελλάδος, προδρόμου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

7/10/1571: Ναυμαχία της Ναυπάκτου
Είναι μία από τις μεγαλύτερες ναυμαχίες, και έγινε στην θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου (Λεπάντο). Σε αυτή, τα χριστιανικά κράτη της Δύσης συνέτριψαν τον στόλο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

7/10/: Παγκόσμια Ημέρα Χαμογέλου
Η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου γιορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου με πρωτοβουλία του αμερικανού γραφίστα Χάρβεϊ Μπολ (1921-2001), σχεδιαστή της χαμογελαστής φατσούλας (smiley). Ο Χάρβεϊ Μπολ πίστευε ότι το χαμόγελο έχει θεραπευτικές ιδιότητες.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Σκακιστική άσκηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση