Εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου οι μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων του σχολείου μας πραγματοποίησαν την εκπαιδευτική τους εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου. Συνοδοί εκπαιδευτικοί ήταν οι: Ταμπακούδη Α., Γκαβανάσιος Κ., Μοσχόπουλος Ν. και η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας Τσίντσιφα Β., τους οποίους ευχαριστούμε θερμά γιατί έδωσαν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να γευτούν και να απολαύσουν τις χαρές του βουνού.

…….Φτάσαμε στο χιονοδρομικό κέντρο. Αντικρίσαμε το απόλυτο λευκό. Ένας λαμπερός ήλιος μας καλωσόρισε. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσο τυχεροί ήμασταν!Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Οι καιρικές συνθήκες τέλειες, λιακάδα και άπνοια.

Αμέσως κατευθυνθήκαμε στο χώρο ενοικίασης ειδών σκι. Εκεί μας περίμενε η ομάδα εκπαιδευτών  για να μας προμηθεύσει με τον ανάλογο εξοπλισμό. Για πολλούς από εμάς ήταν η πρώτη φορά που θα δοκιμάζαμε να κάνουμε σκι.

Στη συνέχεια αφού εξοπλιστήκαμε, πήραμε το δρόμο για την πίστα. Εκεί χωριστήκαμε σε 4 ομάδες και με την καθοδήγηση των προπονητών μας κάναμε τις πρώτες μας ασκήσεις. Σε λιγότερο από μισή ώρα ήμασταν έτοιμοι … σκιέρ. Οι πιο τολμηροί από εμάς πήραν το lift και ξεκίνησαν τις καταβάσεις. Παντού άκουγες γέλια, έβλεπες κόκκινα μάγουλα, αλλά και πεσίματα, όμως δεν το βάζαμε κάτω, πεισμώναμε και συνεχίζαμε μέχρι να τα καταφέρουμε!

Δυστυχώς αυτή η όμορφή μας προσπάθεια έπρεπε κάποτε να πάρει τέλος. Η ώρα είχε περάσει και η κοιλίτσα μας γουργούριζε.  Αλλάξαμε γρήγορα και πήγαμε στο σαλέ του χιονοδρομικού για  να ξαποστάσουμε. Κοντά στο τζάκι απολαύσαμε το φαγητό μας και στη συνέχεια πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη! Ελπίζουμε εμείς οι μικρότεροι να το επαναλάβουμε και του χρόνου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση