Λέμε ότι στη φύση τίποτα δεν πάει χαμένο! Όλα τα πράγματα έχουν θέση και αξία και τίποτα δεν πρέπει να μένει άχρηστο κι ασήμαντο. Πολλά απ’αυτά τα αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στην τέχνη και να γίνουν όμορφες δημιουργίες
Έτσι κι εμείς, μετά από πρόταση του δασκάλου μας κ. Νίκου Μοσχόπουλου , φέραμε τις πέτρες που μαζέψαμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και τις ζωντανέψαμε με όμορφες εικόνες και χρώματα! Τώρα πια ,κάθε πέτρα είχε και μια δική της ιστορία να μας πει!
Και δεν ήταν μόνο αυτό! Με τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες, μαζέψαμε ξεραμένα φύλλα δέντρων και βαλθήκαμε με τα πινέλα μας να τα κάνουμε πολύχρωμα και ζωηρά , δημιουργώντας καμβάδες με τυπώματα φύλλων! Κάντε το κι εσείς και θα το ευχαριστηθείτε!