Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς,

  • Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 15/10/2018 το Ολοήμερο Σχολείο θα λειτουργεί κανονικά μέχρι τις 4:00 μ.μ. για όλα τα παιδιά.  Για την έναρξη  του προγράμματος  σίτισης θα σας ενημερώσουμε με νεότερο σημείωμα. (Φροντίστε τα παιδιά να έχουν φαγητό μαζί τους).  Θας σας παρακαλούσαμε επίσης , όλοι οι γονείς να τηρείτε το ωράριο κατά την αποχώρηση από το Ολοήμερο, σεβόμενοι το ωράριο των εκπαιδευτικών.
  • Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρωινή προσέλευση είναι από τις 8:00 – 8:14π.μ. Τα παιδιά που δεν είναι γραμμένα στην Πρωινή Ζώνη δεν μπορούν να έρχονται νωρίτερα, γιατί  η εφημερία των εκπαιδευτικών αρχίζει από τις 8:00 π.μ.
  • Επειδή τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται προβλήματα στην τηλεφωνική γραμμή του σχολείου μας σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να στείλετε ένα ενημερωτικό σημείωμα με το παιδί σας. Μόνο για πολύ επείγουσα ανάγκη μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
  • Θα σας παρακαλούσαμε επίσης κατά την αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο να μην παρκάρετε  τα αυτοκίνητά σας πλησίον του σχολείου γιατί εμποδίζετε την διέλευση των σχολικών  λεωφορείων. Οφείλουμε να δίνουμε  προτεραιότητα στα σχολικά λεωφορεία.
  • Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα θα εορτασθεί φέτος την Κυριακή 14/10/2018 στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου, στο Μελισσοχώρι, με επίσημη δοξολογία στις 10:00 π.μ. Το σχολείο μας θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία από το σημαιοφόρο και τους σημαιοπαραστάτες από την Στ΄ τάξη του σχολείου μας. Προσκαλούμε γονείς και παιδιά στην εκκλησία να τιμήσουμε με την παρουσία μας τον Μακεδονικό Αγώνα.

Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας για  όλα όσα αναφέραμε σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση