Με επιτυχία η ανθοέκθεση !!!

P4250745Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε, στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου ανθοέκθεση και ανοιξιάτικες εκδηλώσεις.  Το σχολείο γέμισε από λουλούδια και παιδιά!!!!!!! Όλοι, μικροί μεγάλοι, βοήθησαν στις εκδηλώσεις ,έπαιξαν,δημιούργησαν με πηλό, παρακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις και χόρεψαν με τα χορευτικά συγκροτήματα που  παρευρέθηκαν στη γιορτή μας.Επίσης  με πρωτοβουλία του γυμναστή του σχολείου μας κ. Φαρμάκη Γρηγόρη πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες από τους μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξεις στο baseball με απονομή μεταλλείων και κυπέλλων από τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Ο καλός καιρός, το κέφι και η χαρά πλανιόταν διάχυτη στο χώρο και εκτός από τη γλυκιά κούραση γεμίσαμε με όμορφες αναμνήσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στήριξαν ,με κάθε τρόπο,  τις εκδηλώσεις που γίνονται πλέον θεσμός και προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο στο σχολείο μας.

P4250746

P4250747

P4250748

P4260002

Δημοσιεύθηκε στην ανακοινώσεις, γιορτές, δραστηριότητες, σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, τα νέα μας και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση