Ασύγχρονη εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώσαμε τη διαδικασία για τη λειτουργία της ασύγχρονης εκπαίδευσης στο σχολείο μας.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί δημιούργησαν τις ψηφιακές τους τάξεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-me και έχουν κάνει μέλη τους τους μαθητές/τριες  τους. Από εδώ και στο εξής το υλικό θα αναρτάται  εκεί και εσείς  θα πρέπει καθημερινά να επισκέπτεστε την e-me ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Πατάμε ΕΙΣΟΔΟ στην e-me

Βάζουμε το username  του μαθητή/τριας

Μπαίνουμε στην κυψέλη της τάξης

Πάνω δεξιά υπάρχει σε γαλάζιο χρώμα η λέξη ΤΟΙΧΟΣ

Πατάμε τον Τοίχο και βλέπουμε το υλικό που έχει αναρτήσει ο εκπαιδευτικός της τάξης

Μέσα από τις ψηφιακές τάξεις οι εκπαιδευτικοί σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το ΥΠΑΙΘ θα αναρτούν επαναληπτικές ασκήσεις. Μέλημά μας είναι οι μαθητές /τριες να διατηρήσουν την επαφή με τα μαθήματά τους και την επικοινωνία τους με τους δασκάλους τους.

Είναι γεγονός ότι η πλατφόρμα  e-me  έχει προβλήματα  στη λειτουργία της δυσχεραίνοντας το έργο μας. Καταβάλλονται  όμως συνεχώς προσπάθειες για την αναβάθμισή της.

Επειδή όμως είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μου που όλες αυτές τις μέρες προσπαθούν ακατάπαυστα να υλοποιήσουν το νέο εγχείρημα της ασύγχρονης διδασκαλίας, εσάς που μας στηρίζετε και φυσικά τους μαθητές/τριες μας που και αυτοί με τη σειρά τους προσπαθούν να μείνουν κοντά στο σχολείο.

Είμαι σίγουρη ότι : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Η διευθύντρια του Σχολείου

Δημοσιεύθηκε στην ανακοινώσεις, τα νέα μας. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση