Οδηγίες για την εγγραφή των μαθητών στην πλαταφόρμα e-me

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας επέλεξαν την πλατφόρμα            e-me για τη δημιουργία ψηφιακών τάξεων όπου θα επικοινωνούν με τους μαθητές τους. Αυτό το είδος εντάσσεται στην ασύγχρονη εκπαίδευση.

Όσοι γονείς δεν έκαναν εγγραφή στο ΠΣΔ ας προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Το Υπουργείο έδωσε παράταση για την εγγραφή μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020.

Όσοι γονείς έχετε κάνει εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και  έχετε αποκτήσει όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης(password) μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

  • Επισκεφτείτε την σελίδα e-me.edu.gr
  • Πατήστε ΕΙΣΟΔΟ και πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που πήρατε κατά την εγγραφή σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Αυτό το βήμα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μία φορά.
  • Στη συνέχεια θα περιμένετε να σας κάνουν πρόσκληση οι δάσκαλοί σας.(θα σας ενημερώσουν τηλεφωνικά ή με e-mail).
  • Τότε θα ξαναμπείτε στην πλατφόρμα και θα εμφανιστεί μία καμπανούλα πάνω δεξιά(με αριθμό 1). Πατώντας την καμπανούλα θα σας εμφανιστεί το όνομα της τάξης, θα πατήσετε πάνω σε αυτό το όνομα και θα δεχτείτε την πρόσκληση στο παράθυρο που θα ανοίξει. Γι αυτό το βήμα θα επικοινωνήσετε πλέον με το δάσκαλο της τάξης.

Σας επισυνάπτουμε και τις οδηγίες αναλυτικά εγγραφής στην πλατφόρμα e-me

 Προσοχή! Μας ενδιαφέρουν τώρα μόνο τα βήματα 0 και 1



Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση