Τιμητικοί έπαινοι σε έξι μαθητές του σχολείου μας στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του “Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή”, ανάμεσα σε 2.136 συμμετέχοντες απ΄ όλη την επικράτεια.

peacock butter

Το σχολείο  μας  κατά τη σχολική χρονιά 2021-2022, συμμετείχε στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό  Ζωγραφικής “Νίκη Γουλανδρή” με θέμα “Μια Ωραία Πεταλούδα”, διοργάνωσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Μέσω του διαγωνισμού επιδιώχθηκε οι μαθητές να εντοπίσουν  τις πεταλούδες της Αργολίδας, να παρατηρήσουν τα ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά τους, να εξοικειωθούν και να παρακολουθήσουν την παρουσία τους ανάλογα με την εποχή του χρόνου και να ανακαλύψουν τη βιοποικιλότητα των πεταλούδων. (περισσότερα…)

Οργάνωση και πραγματοποίηση Ενδοσχολικών Επιμορφωτικών Δράσεων στο Σχολείο μας

images 4 1images 2 1

Στα πλαίσια της αυτοαξιολόγησης της Σχολικής μας Μονάδας και της οργάνωσης των ενδοσχολικών επιμορφωτικών δράσεων του σχολείου μας, ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, την Πέμπτη 31/3/2022 έχοντας υπόψη: Την εισήγηση του Συλλόγου για το έγγραφο του οργανωτικού  συντονιστή εκπαιδευτικού έργου (ΠΕ.Κ.Ε.Σ), αλλά και την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων 17-23/3/2022 που αφορά τον προγραμματισμό ενδοσχολικών επιμορφωτικών δράσεων για το σχολικό έτος 2021-22.

Αποφάσισε τη διεξαγωγή έξι επιμορφωτικών δράσεων συνολικής διάρκειας 17 ωρών εκτός διδακτικού ωραρίου, οι οποίες και πραγματοποιήθηκαν ως εξής: (περισσότερα…)