Μάιος τηλεδιασκέψεις

Η 2η online επικοινωνία μας με τα παιδιά και τους γονείς του Νηπιαγωγείου μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020. Θέμα της τηλεδιάσκεψής μας ήταν ο ζωγράφος Henri Matisse  με το έργο του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική του κολλάζ. Παρουσιάσαμε το video παρουσίασης του ζωγράφου από το έργο eTwinning «Η παρέα των ζωγράφων η παλέτα των χρωμάτων» 2019-20 που συνεχίζεται και ολοκληρώνεται εξ’αποστάσεως.

Kατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης εκτός των άλλων ζητήθηκε από τα παιδιά να μαντέψουν τον τίτλο του έργου του Μatisse «Το σαλιγκάρι».Oι απαντήσεις των παιδιών στο παρακάτω συννεφόλεξο:

 

Μετά την παρακολούθηση του  βίντεο εξέφρασαν κα την γνώμη τους για τα έργα του ζωγράφου

 

 

————————————————————————————

 

Την Τετάρτη 13 Μάη επικοινωνήσαμε με τηλεδιάσκεψη -μέσω της πλατφόρμας Webex-εκπαιδευτικοί,μαθητές και γονείς . Μερικοί από εμάς  «ειδωθήκαμε» και μιλήσαμε για πρώτη φορά μετά από 2 μήνες και νιώσαμε χαρά και συγκίνηση. Είπαμε τα νέα μας, στείλαμε φιλιά και χαιρετισμούς και εκφράσαμε την λαχτάρα μας να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο νηπιαγωγείο μας!

Στην ερώτηση << Τί σας λείπει πιο πολύ από το σχολείο;>> τα παιδιά απάντησαν με χαρά :

 

Μία λέξη για την τηλεδιάσκεψη μας από τα παιδιά 

1 σχόλιο στο “Μάιος τηλεδιασκέψεις

  1. Μια υπέροχη κίνηση, που έφερε τα παιδιά κοντά στο σχολείο που τόσο τους έχει λείψει.. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και μια ξεχωριστή παρεούλα!! Καλή συνέχεια…

Τα σχόλια είναι κλειστά.