Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς!

Την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 οι πόρτες του σχολείου μας άνοιξαν και με μια μεγάλη αγκαλιά υποδεχτήκαμε τους μαθητές μας, που ήρθαν μεγαλύτεροι κατά ένα ολόκληρο καλοκαίρι!

Στις 9.00 χτύπησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς και ο ιερέας της Μεγάλης Χώρας, πατέρας Κοσμάς, πραγματοποίησε την τελετή του Αγιασμού δίνοντας μας την ευχή και την ευλογία του. Παρόντες εκτός από το διδακτικό προσωπικό, ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γρηγόρης Χασιώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταλακούρας και ο κ. Παναγιώτης Τσαμάκης.

Ο δ/ντής του σχολείου μας , κος Πιτταροκοίλης Γεώργιος έδωσε το εκπαιδευτικό στίγμα της νέας σχολικής χρονιάς. Ανέφερε τη λειτουργία της Τάξης Υποδοχής, του Τμήματος Ένταξης και της Παράλληλης Στήριξης, καθώς και  ότι το σχολείο συμμετέχει στο πρόγραμμα Σχολικών Βιβλιοθηκών και στο πρόγραμμα Σίτισης.  Τέλος μας ενημέρωσε πως από φέτος το σχολείο μας είναι ενταγμένο στο Σχολικό Δίκτυο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.)

Τι να πρωτοευχηθούμε λοιπόν; Σίγουρα μια ήσυχη και ασφαλή χρονιά, ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας χρόνο και χώρο να ανθίσουν σε ένα σχολικό περιβάλλον που να δίνει κίνητρα κι ευκαιρίες για νέες περιπέτειες στη ζωή και στη γνώση θέτοντας νέες βάσεις επικοινωνίας , καινούριες ευθύνες κι όρια που θα δώσουν στους μαθητές μας αυτοπεποίθηση κι ανεξαρτησία.

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση