Γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2018-2019

Στις 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η λήξη του σχολικού έτους με μια λαμπρή εκδήλωση στο προαύλιο του σχολείου! Την εκδήλωση ξεκίνησαν οι μαθητές της Α’ και Β’ Τάξης με “Το Νησί της Καρέττα-Καρέττα”, ένα χιουμοριστικό θεατρικό δρώμενο όπου τα παιδιά μας θύμισαν πόσο σημαντικό είναι για το περιβάλλον να διατηρούμε τις θάλασσες και τις ακτές καθαρές. Επίσης τα παιδιά τραγούδησαν το “Γλυκό Καλοκαιράκι” σε συνεργασία με τους μαθητές της Γ΄ Τάξης, οι οποίοι πλαισίωναν με τα μουσικά τους όργανα τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού.

Στη συνέχεια οι μαθητές της Δ΄ και Ε΄ Τάξης μας διασκέδασαν με τα τραγούδια τους καθώς έπαιζαν τα μουσικά τους όργανα. Στο τέλος οι μαθητές της Στ΄ Τάξης αποχαιρέτησαν το σχολείο μας μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Η γιορτή έκλεισε με την απονομή των αναμνηστικών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς που προετοίμασαν και στήριξαν τους μαθητές για την παρουσίαση της γιορτής λήξης των μαθημάτων: Λυδία Μπαλωμένου (Α’ Τάξη), Ευφροσύνη Αποστόλου (Β΄ Τάξη), Αποστολία Γοργολίτσα (Μουσικός), Χριστίνα Γιαρένη (Εικαστικός).
Μετά από μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη και ευχόμαστε σε όλους σας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *