Σχολικό Έτος 2013-2014

Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που θα υλοποιηθούν κατά το τρέχον Σχολικό Έτος είναι:
1) ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ: Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Α΄Τάξης και τη Δασκάλα τους κ. Μπέκου Ελένη κι ως στόχο έχει την απόκτηση καλών συνηθειών  στοματικής υγιεινής.
2) ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ: Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Β΄Τάξης και τη Δασκάλα τους κ. Κωστίκογλου Χριστάνα κι ως στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των μαθητών για θέμετα που αφορούν τα ζώα και τη γνωριμία τους με αυτά.
3) ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ: Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές των Γ΄και Δ2΄Τάξεων και τις Δασκάλες τους κ.κ. Μπαλωμένου Χριστίνα και Ντελή Αικατερίνη κι ως στόχο έχει τη γνωριμία των μαθητών με παιχνίδια του παρελθ΄οντος καθώς και την αναβίωση αυτών.
4) ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Δ2΄Τάξης και τη  Δασκάλα τους κ. Γκορόγια Σοφία κι ως στόχο έχει να αποκτήσουν οι μαθητές γνώσεις και συνήθειες σωστής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ως πεζοί αλλά κι ως μελλοντικοί οδηγοί.
5)ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ:  Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Ε΄Τάξης και τη Δασκάλα τους κ. Κουλιανού Αικατερίνη κι ως στόχο έχει να έρθουν οι μαθητές σε επαφή και να γνωρίσουν ιστορικά μνημεία του τόπου τους.

Αφήστε μια απάντηση