Σχολικό Έτος 2014-2015

Τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που θα υλοποιηθούν κατά το τρέχον Σχολικό Έτος είναι:

1) ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ- ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ: Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Α΄Τάξης και τις δασκάλες τους κ. Κωστίκογλου Χριστιάνα και Γκορόγια Σοφία .

2)ΝΕΡΟ:ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ: Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Γ΄ και της Δ΄ Τάξης και τις δασκάλες τους κ. Ντελή Αικατερίνη και Μπαλωμένου Χριστίνα και ως στόχο έχει οι μαθητές να κατανοήσουν την αξία του νερού καθώς και την ανάγκη για τη σωστή διαχείρισή του.

3)ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ: Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Γ΄ και της Δ΄ Τάξης και τις δασκάλες τους κ. Μπαλωμένου Χριστίνα και Ντελή Αικατερίνη .

4)ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ: Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Ε΄ και της Στ΄ Τάξης και τις δασκάλες τους κ. Κουκουράβα Σταυρούλα, Μπέρμπεη Κωνσταντίνα και Τουρκομανώλη Νικολέτα και ως στόχο έχει να αποκτήσουν οι μαθητές συνήθειες υγιεινής διατροφής.

5)ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ:  Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της Ε΄ και της Στ΄ Τάξης και τις δασκάλες τους κ. Τουρκομανώλη Νικολέτα, Κουκουράβα Σταυρούλα και Μπέρμπεη Κωνσταντίνα και ως στόχο έχει οι μαθητές να γνωρίσουν την αξία της λογοτεχνίας.

6)ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ…ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ:  Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους μαθητές της  Στ΄ Τάξης και τη δασκάλα τους κ. Μπέρμπεη Κωνσταντίνα.

 

Αφήστε μια απάντηση