Επίδοση ελέγχων προόδου β΄ τριμήνου

Ανακοινώσεις

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 θα γίνει η επίδοση των ελέγχων β΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ, Δ, Ε και ΣΤ. Η επίδοση θα γίνει δια ζώσης από τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου προς τους γονείς των μαθητών/τριών μας στις 13.20 στις αίθουσες διδασκαλίας τους.

Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά. Για τον λόγο αυτό, εάν υπάρχουν μαθητές/τριες που δεν θα αποχωρήσουν στις 13.15 ή δεν θα παρακολουθήσουν το ολοήμερο, θα πρέπει να βρίσκονται μαζί με τους γονείς τους σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο σχολείο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων και την ιδιωτικότητα των συζητήσεων, παρακαλούμε οι γονείς να εισέρχονται στις τάξεις με βάση τη σειρά προτεραιότητας και να είναι σύντομοι στη συνομιλία τους με τους/τις εκπαιδευτικούς.

Όπου απαιτείται επιπλέον χρόνος συνομιλίας παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους/τις εκπαιδευτικούς ή να ορίζουν δια ζώσης συναντήσεις στο σχολείο κατόπιν συνεννόησης.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο γραφείο εκπαιδευτικών και στον εξωτερικό χώρο γύρω από αυτόν.

Οι γονείς των μαθητών/τριών των τάξεων Α και Β ενημερώνονται τηλεφωνικά από τους/τις εκπαιδευτικούς όπως ισχύει με βάση το μηνιαίο πρόγραμμα τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της επίδοσης των ελέγχων, στα γραφεία της Διεύθυνσης του Σχολείου θα δίνονται βεβαιώσεις επίσκεψης για την εργασία όσων γονέων το επιθυμούν.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Από τη Διεύθυνση