Εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη

Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, ενόψει της γιορτής της Αποκριάς και ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, την 5 η και την 6 η διδακτική ώρα, το σχολείο θα λειτουργήσει με διαφοροποιημένο πρόγραμμα. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων θα γίνουν εκπαιδευτικές δράσεις με αποκριάτικα θέματα και οι μαθητές/τριες μπορούν να φορέσουν αποκριάτικες στολές.
Για το λόγο αυτό, όσοι/ες μαθητές/τριες επιθυμούν, μπορούν να έρθουν το πρωί στο σχολείο ντυμένοι/ες με τις αποκριάτικες στολές τους. Όσοι/ες μαθητές/τριες δεν το επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τα αποκριάτικά τους σε μια τσάντα και να τα φορέσουν κατά το τελευταίο διδακτικό δίωρο. Οι μαθητές/τριες των μικρών τάξεων, προς αποφυγή ταλαιπωρίας και αναστάτωσης, παρακαλούμε να έρθουν ντυμένοι/ες με τις αποκριάτικες στολές τους από το σπίτι.
Ο Σύλλογος Γονέων, για τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης, θα ψήσει και θα μοιράσει σουβλάκια. Όποιος γονέας δεν επιθυμεί να πάρει το παιδί του σουβλάκια, να το δηλώσει στον/την εκπαιδευτικό της τάξης.
Τα παιδιά θα σχολάσουν κανονικά στις 13.15 και θα αποχωρήσουν ντυμένα με τις αποκριάτικες στολές τους. Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει επίσης κανονικά.
Για την ασφάλεια των παιδιών και την καλύτερη λειτουργία του σχολείου, δεν επιτρέπεται η χρήση αιχμηρών ή επικίνδυνων αντικειμένων και παιχνιδιών (π.χ. σπαθιά και ρόπαλα) καθώς και η χρήση κονφετί, σερπαντίνας και σπρέι.

 

Από τη Διεύθυνση