ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Ιαν 201818

 

Τυφλόμυγα συναισθημάτων:το παιδί που είναι η τυφλόμυγα, όποιον πιάσει κάνει ένα ήχο που θυμίζει συναίσθημα και προσπαθεί η τυφλόμυγα να μαντέψει ποιο συναίσθημα είναι και ποιο παιδί.
Νιώθοντας-συναισθήματα-ανάλογα με το μουσικό μοτίβο.

 

 

 

 

Λεξικό συναισθημάτων

 

 

 

 

Φτιάχνοντας μάσκες συναισθημάτων:

 

 

 

 

 

Ο καθρέφτης των συναισθημάτων. Κοιτάζοντας τον καθρέφτη εκφράζουμε τα συναισθήματα μας για τον Ρούλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Μάρτιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Το Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στην περιοχή του Σκινέ, την Μεσοκεφάλα. Ιδρύθηκε το 1998, μετά τη συγχώνευση των Νηπιαγωγείων του Σκινέ, Φουρνέ, και Μεσκλών όπου στεγάστηκαν στο καινούργιο κτήριο μαζί με το Δημοτικό σχολείο. Το σχολικό συγκρότημα ονομάστηκε ΣΚΙΝΕ – ΦΟΥΡΝΕ. Τα παιδιά μεταφέρονται από οκτώ χωριά: <<ΣΚΙΝΕ, ΦΟΥΡΝΕ, ΜΕΣΚΛΑ, ΛΑΚΚΟΥΣ, ΚΑΡΑΝΟΥ, ΟΡΘΟΥΝΙ, ΠΡΑΣΕΣ,  και ΣΕΜΠΡΩΝΑΣ>>.

Το Νηπιαγωγείο Σκινέ-Φουρνέ είναι 1/θεσιο για το σχολικό έτος 2025-2026 και λειτουργεί με ένα τμήμα πρωινού υποχρεωτικού και ένα τμήμα ολοήμερου προαιρετικού προγράμματος. Το πρωινό υποχρεωτικό τμήμα λειτουργεί από τις 7.30 π.μ. έως τις 12.45 μ.μ. και το προαιρετικό ολοήμερο τμήμα από τις 12.45 μ.μ. έως τις 15.45 μ.μ. Τα παιδιά είναι σχεδόν όλα μεταφερόμενα.

Βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του Δημοτικού σχολείου.

 

Πρόσφατα άρθρα

Διάκριση Bravo Schools

Διάκριση Bravo Schools


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων