ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ

Φεβ 20154

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πώς τα παιδιά σας θα μάθουν να χρησιμοποιούν σωστά το ψαλίδι. Επίσης, περιέχει παραδείγματα – οδηγούς που αν τα εκτυπώσετε και τα δώσετε στα παιδιά σας θα μπορούν να κάνουν εξάσκηση στη σωστή χρήση του ψαλιδιού.

Untitled

Μαθαίνω-να-χρησιμοποιώ-το-ψαλίδι

Το άρθρο αυτό το μοιράστηκε με όλες τις νηπιαγωγούς της ομάδας η σχολική σύμβουλος κ.Πόπη Κασσωτάκη   (το πρότεινε η Μ. Κωνσταντινίδη, υπεύθυνη ομάδας t4e), και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Δεκέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Το Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στην περιοχή του Σκινέ, την Μεσοκεφάλα. Ιδρύθηκε το 1998, μετά τη συγχώνευση των Νηπιαγωγείων του Σκινέ, Φουρνέ, και Μεσκλών όπου στεγάστηκαν στο καινούργιο κτήριο μαζί με το Δημοτικό σχολείο. Το σχολικό συγκρότημα ονομάστηκε ΣΚΙΝΕ – ΦΟΥΡΝΕ. Τα παιδιά μεταφέρονται από οκτώ χωριά: <<ΣΚΙΝΕ, ΦΟΥΡΝΕ, ΜΕΣΚΛΑ, ΛΑΚΚΟΥΣ, ΚΑΡΑΝΟΥ, ΟΡΘΟΥΝΙ, ΠΡΑΣΕΣ,  και ΣΕΜΠΡΩΝΑΣ>>.

Το Νηπιαγωγείο Σκινέ-Φουρνέ είναι 1/θεσιο για το σχολικό έτος 2025-2026 και λειτουργεί με ένα τμήμα πρωινού υποχρεωτικού και ένα τμήμα ολοήμερου προαιρετικού προγράμματος. Το πρωινό υποχρεωτικό τμήμα λειτουργεί από τις 7.30 π.μ. έως τις 12.45 μ.μ. και το προαιρετικό ολοήμερο τμήμα από τις 12.45 μ.μ. έως τις 15.45 μ.μ. Τα παιδιά είναι σχεδόν όλα μεταφερόμενα.

Βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του Δημοτικού σχολείου.

 

Διάκριση Bravo Schools

Διάκριση Bravo Schools


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων