Αρχική » Το Ιστολόγιό μας

Η ώρα είναι…

Μάιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ιστορικό

Σαν σήμερα

31/5: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος
Η 31η Μαΐου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος με απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

ΜΟΥΣΙΚΗ

European Radio Logo

Translate

Σκακιστική άσκηση

Συντάκτες ιστολογίου

 • 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 • Το Ιστολόγιό μας

  Καλώς ορίσατε στον διαδικτυακό τόπο του σχολείου μας!

  Ο διαδικτυακός αυτός χώρος δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας  της σχολικής μας κοινότητας, δηλαδή των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονέων καθώς και της τοπικής κοινωνίας. Στοχεύει στην ενημέρωση  για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και οργάνωση της σχολικής μονάδας, καθώς και  για δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις του σχολείου.

  Ειδικότερα στο δύσκολο διάστημα που διανύουμε μέσα στην αβεβαιότητα και τον φόβο της πανδημίας που κυριαρχεί στην παγκόσμια κοινότητα, ο ιστότοπος του σχολείου μας είναι ο κύριος φορέας ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ γονέων-κηδεμόνων και σχολικής μονάδας, καθώς ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι καλό να αποφεύγονται οι πολλές επισκέψεις στον χώρο του σχολείου. Συνεπώς η επικοινωνία μας και οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται εδώ και καιρό, από την αρχή της υγειονομικής περιπέτειας, κυρίως μέσω αυτής της πλατφόρμας. Έτσι θα συνεχίσουμε και φέτος.

  Γι’ αυτό κάνουμε «κλικ» συχνά στο https://blogs.sch.gr/2nipioan/   για να ενημερωνόμαστε!

  Μείνετε λοιπόν κοντά μας και ακολουθήστε το σχολείο μας στο  ταξίδι του  για αυτή τη σχολική χρονιά, με την ευχή να αντιμετωπίσουμε με σύνεση και ψυχραιμία όλες τις δυσκολίες που αντικειμενικά θα υπάρξουν και να παραμείνουμε όσο γίνεται περισσότερο ασφαλείς και υγιείς.

                                                      Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας

  Άνοιγμα μενού
  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς