Feed
Άρθρα
Σχόλια
       Την Παρασκευή, 26/10/2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η γιορτή για την εθνική επέτειο. Τη γιορτή παρακολούθησαν οι μαθητές του σχολείου μας, οι καθηγητές και  γονείς. Προηγήθηκε η παράδοση της σημαίας στη μαθήτρια Δέσποινα Καλύβα, ορίστηκαν οι παραστάτες και επιδόθηκαν τα αριστεία και τα βραβεία προόδου στους μαθητές.
   Οι μαθητές που συμμετείχαν στη γιορτή, με την καθοδήγηση της φιλολόγου, κ. Γεωργιοπούλου Αφροδίτης, επέλεξαν να δώσουν έμφαση σε ορισμένα γεγονότα της περιόδου της Κατοχής και της Αντίστασης, τα οποία δραματοποίησαν με πολύ επιτυχή τρόπο.
    Η χορωδία τραγούδησε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έπαιζαν βιολί ο μαθητής μας Νίκος Σοφός και μπουζούκι οι καθηγητές Νταφόπουλος Στέφανος και Καλογεράκος Πέτρος. Ο μαθητής μας Άρης Βούρος έπαιζε κιθάρα και  τραγούδησε πολύ ενθουσιαστικά τραγούδια.
   Τη γιορτή έκλεισε η χορευτική ομάδα του σχολείου. Οι μαθητές μας έμαθαν τους χορούς με την αλληλοδιδακτική μέθοδο και καταχειροκροτήθηκαν, γιατί χόρευαν με ψυχή, επεδείκνυαν μεγαλείο και απέπνεαν μαζί με όλους τους υπόλοιπους συμμαθητές τους εθνική υπερηφάνεια.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων