Feed
Άρθρα
Σχόλια
     Κατά το διάστημα από 22/10 – 26/11/2018 πραγματοποιείται στην αίθουσα Η/Υ του σχολείου μας σεμινάριο, με θέμα «Αξιοποίηση κώδικα για αρχαρίους».
Στόχος του σεμιναρίου είναι να μπορούν οι εκπαιδευόμενοι, να μιλήσουν στους μαθητές για τις βασικές αρχές και τους στόχους του προγραμματισμού, αλλά και να εμπνεύσουν τους μαθητές στη χρήση κώδικα στις εργασίες τους, ώστε να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται στο πλαίσιο των στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης της UNESCO.
Όπως αναγνωρίζει η σχετική μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα τον Σεπτέμβριο του 2015, η παραγωγή κώδικα σχετίζεται άμεσα με βασικούς στόχους, όπως η ποιοτική εκπαίδευση και η μείωση των ανισοτήτων, αλλά και με γενικότερα κοινωνικά ζητήματα, όπως η ισότητα των φύλων, η δικαιοσύνη, η ενδυνάμωση των θεσμών.
Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο Δρ. Κώστας Καρπούζης, Πρόεδρος της Ένωσης Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας και Διευθυντής Ερευνών στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων