2 Γενικό Λύκειο Αλίμου

"Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Αρχική

| 0 σχόλια

Το Ιστολόγιο του 2ου Γενικού Λυκείου Αλίμου

Καλώς ήρθατε

Με μια νέα ιστοσελίδα, για την ακρίβεια με ένα νέο ιστολόγιο, το 2ο Λύκειο Αλίμου αναβαθμίζει την παρουσία του στο διαδίκτυο, φιλοδοξώντας να προσφέρει ακόμη καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και θέλοντας να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας και να κάνει την σχέση μεταξύ των μελών της ακόμα πιο διαδραστική και δημιουργική.

Το ιστολόγιο καταρχήν στοχεύει να διευκολύνει την ενημέρωση μέσα από μια ενεργή ροή πληροφοριών που αφορά το σχολείο μας και όπου οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας και οι γονείς τους θα έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις του σχολείου αλλά και σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση γενικότερα.

Επιπλέον στοχεύει να προάγει την διαδικασία της μάθησης και να λειτουργήσει ως κόμβος αναφοράς με την συγκέντρωση του κατάλληλου ψηφιακού υλικού και την διασύνδεση με άλλους χρήσιμους και ενδιαφέροντες ιστότοπους.

Τέλος στοχεύει να προωθήσει με ακόμα έναν τρόπο την δημιουργική δραστηριότητα των μαθητών και να προβάλει αυτήν τους την προσπάθεια.

Αν ενδιαφέρεστε για προηγούμενα θέματα, μπορείτε να επισκεφτείτε την παλιά  Ιστοσελίδα μας

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων