Αρχείο για "Ιανουάριος, 2021"

Δήμος Θηβαίων: Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 18/01 λόγω καιρικών συνθηκών

 

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί Σταθμοί για τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021.

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Αγαπητοί Γονείς-Κηδεμόνες,

σας ευχόμαστε μια νέα χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και ευτυχία! Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου  μας συνεδρίασε την Παρασκευή 8/1/2020 και αφού έλαβε υπόψιν την αριθμ. 797/ΓΔ4/5-1-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, αποφάσισε για τα παρακάτω διαδικαστικά θέματα που προκύπτουν, καθώς ανακοινώθηκε η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων  από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021:

1)Oι μαθητές/τριες θα προσέρχονται στο σχολείο από τις 8:00-8:15 και από τις δύο εισόδους του σχολείου και θα κατευθύνονται απευθείας στις τάξεις τους όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί. Κατ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται ο συνωστισμός στην αυλή.

Συγκεκριμένα: Οι μαθητές των Α’-Β’-Γ’ τάξεων θα προσέρχονται στο σχολείο από την πάνω είσοδο(κεντρική), ενώ οι μαθητές των Δ’-Ε’-Στ’ τάξεων θα εισέρχονται από την κάτω είσοδο.

2)Τα διαλείμματα του πρωινού προγράμματος είναι διαφορετικά για τις Α’- Β’-Γ’ τάξεις και τις Δ’-Ε’-Στ’ τάξεις.

3)Κατά την αποχώρηση των παιδιών που δεν παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα και προς αποφυγή συνωστισμού οι Α’ Β’ και Γ’ τάξεις αποχωρούν από τις 13:00-13:10 από την κεντρική είσοδο του σχολείου και οι Δ’ Ε’ και Στ’ τάξεις από τις 13:15-13:20 κατά τον ίδιο τρόπο. Μαθητές των μικρών τάξεων που έχουν αδέλφια σε μεγαλύτερες παραμένουν στην αυλή και αποχωρούν μαζί με τα αδέλφια τους.

Δηλαδή,

Α’ τάξη: αποχώρηση 13:00

Β’ τάξη: αποχώρηση 13:05

Γ’ τάξη: αποχώρηση 13:10

Δ1, Δ2, Στ1: αποχώρηση:13:15

Ε1,Ε2, Στ2: αποχώρηση:13:20

 

Μετακίνηση μαθητών

Σας ενημερώνουμε ότι τα δρομολόγια των λεωφορείων για την μετακίνηση των μαθητών από και προς το σχολείο, θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά από τη Δευτέρα 11-1-2021 με τον ίδιο τρόπο όπως πραγματοποιούνταν και πριν την αναστολή λειτουργίας των σχολείων.

Σας παρακαλούμε πολύ για το καλό όλων μας, την ώρα που θα παραλαμβάνετε τους μαθητές,  να τηρείτε τις αποστάσεις και να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!!!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! 

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Σελέκου Αλεξάνδρα

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση