Μετά από πολλές προσπάθειες ( να χτίσουμε το τοιχίο, να βρούμε χώμα κ.λ.π) αποκτήσαμε το δικό μας κήπο. Σήμερα ο σχολικός κήπος, θεωρείται απαραίτητος για την επαφή των μαθητών με τη φύση. Η επαφή αυτή βοηθά αφ’ ενός μεν την κοινωνικο-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, αφ’ ετέρου την εκδήλωση μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης συμπεριφοράς.

Η ενασχόληση των μαθητών με το σχολικό κήπο, τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν διαφορετικά είδη φυτών, τα στάδια φύτευσης και ανάπτυξης των φυτών και τους παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η ανάπτυξή τους .

Οι μαθητές της Δ΄τάξης στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης έγιναν οι μικροί κηπουροί φύτεψαν αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά και θα αναλάβουν για  όλη τη χρονιά την επιμέλειά τους.

Έμπρακτα συμπαραστάθηκε στην προσπάθειά μας ο κ. Σωτήρης Καμούτσης  γεωπόνος και γονέας του σχολείου μας. Μας πρόσφερε δωρεάν και με μεγάλη προθυμία όχι μόνο τα φυτά,το κατάλληλο χώμα και  το εργατικό προσωπικό αλλά και την τεχνογνωσία του. Ο Σύλλογος Διδασκόντων τον ευχαριστεί γι΄αυτή του την προσφορά