Αρχείο για "Ιανουάριος, 2014"

Ενέργειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

       

 

Σε τοποθέτηση προστατευτικού  πλέγματος για να ενισχύσει την περίφραξη  της  μικρής αυλής προέβη ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.

Με την ενέργεια του αυτή  θέλησε να διευκολύνει το παιχνίδι των παιδιών στην περιορισμένη αυλή  που διαθέτει στο σχολείο μας. Έτσι οι μαθητές μας μπορούν να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο αφού η μπάλα δεν μπορεί να βγει στο δρόμο και να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλειά τους .

Τους ευχαριστούμε για αυτή τη δράση τους καθώς και για την προθυμία να ενισχύουν οικονομικά εκπαιδευτικές μας αποδράσεις με πολλή διακριτικότητα.

019024

Επίσκεψη στη δημοτική βιβλιοθήκη!

IMG_1866IMG_1867IMG_1869

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα πλαίσια του προγράμματος “Γνωριμία με το βιβλίο”, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης επισκέφθηκαν τη δημοτική βιβλιοθήκη. Ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της, έκαναν ερωτήσεις στην υπεύθυνη βιβλιοθηκονόμο και ξεφύλλισαν αρκετά βιβλία που τους ενδιέφεραν!

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ

IMG_1853 

Ούτε μία, ούτε δύο ούτε τρεις …αλλά δεκαπέντε  βασιλόπιτες έφτασαν πρωί- πρωί σήμερα στο  Σχολείο μας φτιαγμένες από τις μητέρες του Συλλόγου Γονέων . Δεκατρείς πίτες για τα τμήματα και δύο για το Σύλλογο Διδασκόντων ,γιατί όπως και να το κάνουμε καλά να είμαστε  έχουμε γίνει πολλοί.IMG_1858IMG_1865

Τα τυχερά παιδάκια πήραν δώρο από ένα βιβλίο προσφορά κι αυτά του Συλλόγου Γονέων.

Στο Σύλλογο Διδασκόντων το φλουρί μοιράστηκε η κ. Ελευθερία Ζωγράφου και η κ. Φανή Κουρδουνούλη. Ευχόμαστε πάντα τυχερές και χαρούμενες.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τις μανούλες για την προσφορά τους και το Σύλλογο που είναι διαρκώς δίπλα μας και μας στηρίζει ηθικά και υλικά, τους ευχόμαστε για άλλη μια φορά καλή και δημιουργική χρονιά.


006004

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

unnamedunnamed.jpg1

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!!!!!!

2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

059Όταν δασκάλες και μαθητές έχουν έμπνευση δημιουργούν…. αριστουργήματα!!!!!!!!041056044060

058062

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Το σχολείο μας αρωγός της προσπάθειας του Δήμου Θηβαίων για τη ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πρόσφερε τρόφιμα σε συνανθρώπους μας  που τα έχουν ανάγκη. Καλές γιορτές σε όλους και ευχές για ένα καλύτερο αύριο!!!!

033
045

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση